Articole blog

Promotie ferestre VELUX

In luna februarie, impreuna cu VELUX Romania, lansăm o nouă campanie prin care dumneavoastra, posibilii nostri clienți, beneficiati de o reducere în valoare de 150 lei, fără TVA, pentru montajul standard al fiecărei ferestre de mansardă VELUX achiziționate în perioada                  15 februarie – 15 martie 2017. Pentru a beneficia de aceasta promotie este necesar ca instalarea ferestrelor sa fie realizata de un Montator Partener VELUX.

 

Produsele participante la campania promoțională sunt: 

 

  • ferestrele de mansardă model: GZL, GZL-B, GLL, GLL-B, GLU, GGL, GGU, GGL INTEGRA, GGU INTEGRA, GGL SOLAR, GGU SOLAR, GGL* – fereastra pentru evacuare fum, GPL, GDL;
  • ramele de etanșare model EDW 2000, EDS 2000, EDJ 2000, EDN 2000, EKW, EKS, EDW, EDS;

pentru toate dimensiunile disponibile în broșura de produse și prețuri VELUX, valabilă din 22 februarie 2016.

 

In functie de zona in care se doreste instalarea ferestrelor VELUX, va putem recomanda un Montator Partener VELUX care sa realizeze montajul, beneficiind in acest fel de un pret atractiv, o instalare corecta a produselor si o garantie a montajului.

 

Pentru mai multe detalii privind campania noastra promotionala „Toata lumea castiga cu VELUX! „, te rugam sa ne contactezi.

Alegerea ferestrei VELUX

Alegerea ferestrei de mansarda poate parea un lucru simplu, insa este bine sa apelati la sfatul unui specialist VELUX, astfel incat sa stiti ca ati facut cea mai buna alegere.

Cele mai des intalnite erori care se fac la alegerea si instalarea unei ferestre VELUX sunt:

  1. Alegerea unei dimensiuni mici a ferestrei VELUX datorita distantei reduse dintre capriori. In cazul doriti sa instalati o fereastra de mansarda de o anumite latime, dar distanta dintre capriori este mai mica, puteti face o juguire, astfel incat sa obtineti dimensiunea dorita, fara a afecta in vre-un fel structura de rezistenta a acoperisului. Trebuie sa stiti faptul ca o fereastra de mansarda are un raport avantaje/pret mai bun in cazul ferestrelor de dimensiuni mai mari. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi acest articol.
  2. Instalarea unei ferestre VELUX conceputa pentru camere de zi, in camere cu umiditate ridicata ( baie, bucatarie, etc. ). In cazul in care doriti sa instalati o fereastra VELUX la baie sau bucatarie ar trebui sa stiti faptul ca la aceste camere se doar modelele cu acoperire de poliuretan alb ( datorita vaporilor de apa care se gasesc in exces si care pot deteriora fereastra ). Ferestrele VELUX care nu au protectie de poliuretan alb, si sunt instalate la baie sau bucatarie, NU BENEFICIAZA DE GARANTIE ! Cele mai vandute modele de ferestre VELUX cu acoperire de poliuretan sunt VELUX GLU ( Gama Standard Plus ), si VELUX GGU ( Gama Premium ).
  3. Instalarea ferestrelor la pante mai mici de 15 grade. Marea majoritate a ferestrelor VELUX se instaleaza la acoperisuri cu panta mai mare de 15 grade ( pentru mai multe detalii privind panta la care se poate instala un anumit model VELUX, va rugam cititi acest articol ), evitandu-se in accest fel aparitia infiltratiilor in jurul ferestrei. In cazul in care acoperisul dumneavoastra are o panta mai mica, VELUX va pune la dispozitie rame speciale de suprainaltare.

Pentru a va putea oferi cea mai buna solutie privind ferestrele VELUX, ar trebui sa ne furnizati urmatoarele informatii :

–          Destinatia spatiului in care va fi instalata fereastra .

–          Tipul invelitorii

–          Panta acoperisului

–          Inaltimea la care se doreste instalarea ferestrei

–          Daca optati pentru mai multe ferestre VELUX, este important sa stim daca acestea vor fi instalate independent una de cealalta ( distanta intre ferestre sa fie mai mare de 60 de centimetri ), sau in sistem combi ( ferestre alaturate, cu distanta intre ele de 10-15 cm ).

Retineti faptul ca o ferestra VELUX are o durata de viata de 20-25 de ani. De aceea credem ca alegerea ferestrei de mansarda trebuie facuta corect, cunoscand avantajele si dezavantajele fiecarui model, astfel incat utilizarea produsului pe parcursul celor 20-25 de ani sa fie o experienta placuta.

In cazul in care doriti mai multe informatii despre ferestrele de mansarda VELUX, va rugam sa ne contactati la adresa de mail or.ac1516234487ilate1516234487malgi1516234487t@eci1516234487ffo1516234487 sau sa completati formularul de contact.