RAV CONSTRUCT COMPANY comercializeaza si instaleaza ferestre de mansarda VELUX din anul 2005.
Montator partener VELUX Distribuitor autorizat VELUX

Accesorii VELUX

Jaluzele VELUX PAL

Jaluzelele VELUX sunt accesorii destinate filtrarii luminii realizate din material textil ( jaluzeaua romana FHB ), sau din aluminiu vopsit ( jaluzeaua venetiana VELUX PAL ).

Jaluzelele romane VELUX FHB

Jaluzele VELUX FHB
Jaluzele VELUX FHB

 

Jaluzeaua romana VELUX FHB este un model manual care are efect de filtrare al luminii, operarea acestuia realizandu-se usor, cu ajutorul sinelor glisante laterale. Sistemul constructiv al jaluzelei permite oprirea acesteia in orice pozitie. Materialul textil poate fi usor demontat pentru curatare sau inlocuire. Jaluzeaua interioara VELUX FHB este disponibila intr-un numar de 20 de culori si modele distincte, iar termenul de livrare este de 23 de zile lucratoare.

Jaluzelele venetiene VELUX PAL

Jaluzele VELUX PAL - Rav Construct - Distribuitor autorizat VELUX
Jaluzele VELUX PAL – Rav Construct – Distribuitor autorizat VELUX

Jaluzeaua venetiana VELUX PAL este un produs recomandat in cazul incaperilor cu umiditate ridicata ( baie sau bucatarie ), aflate la mansarda. Realizate din lamele de aluminiu vopsite in camp electrostatic, jaluzelele VELUX PAL pot fi operate cu ajutorul barei orizontale ( pentru miscarea pe verticala a jaluzelei ), si a butonului aflat in partea dreapta ( pentru a modifica unghiul lamelelor ), ajustand in acest fel cantitatea de lumina care va patrunde in incapere. Jaluzelele VELUX PAL pot fi achizitionate intr-un numar de 9 culori distincte, termenul de livrare variind intre 5 si 23 de zile lucratoare, in functie de dimensiunea ferestrei si culoarea aleasa.

Mai multe accesorii pentru controlul luminii puteti gasi la paginile dedicate rulourilor VELUX si/sau roletelor VELUX.

Pentru mai multe informatii despre jaluzelele VELUX, va rugam sa ne contactati.

Roleta exterioara VELUX

Rolete pentru ferestre de mansarda VELUX

Roletele VELUX reprezinta cea mai performanta solutie pentru controlul luminii si caldurii in camerele de la mansarda. Modelele realizate din lamele de aluminiu umplute cu spuma poliuretanica ( SML, SSL, SMH, si SHL ) protejeaza mansarda atat in perioadele caniculare de vara reducand caldura cu pana la 97%, cat si in perioadele reci, cand imbunatatesc izolatia termica cu pana la 14%.

Roleta exterioara VELUX
Roleta exterioara VELUX

 

Roletele electrice SML si SSL

Roletele electrice SML si SSL sunt realizate din lamele de aluminiu umplute cu spuma poliuretanica si sunt actionate cu ajutorul unui buton VELUX KLI, a tabletei VELUX KLR 200, sau cu ajutorul unui smartphone ( in cazul in care aveti instalat kit-ul de control climatic VELUX ACTIVE ). In cazul in care controlati detineti o tableta KLR 200, sau aveti instalat un kit VELUX ACTIVE, puteti programa roletele sa se deschida/inchida la anumite ore. Cu ajutorul telefonului puteti opera roletele electrice VELUX indiferent de locatia in care va aflati ( atat timp cat aveti instalat kit-ul VELUX ACTIVE si conexiunea la internet functioneaza ).

Roleta VELUX SML functioneaza cu ajutorul energiei electrice furnizate de un sistem de alimentare clasic ( 220 V). Pentru functionarea roletei VELUX SML este necesara realizarea unei conexiuni intre aceasta si motorul ferestrei de mansarda ( in cazul in care fereastra de mansarda este model INTEGRA sau este echipata cu un motor KMG), sau intre roleta si unitatea de comanda si control KUX 110EU.

Roleta VELUX SSL foloseste ca si sursa de energie lumina solara, alimentarea motorului roletei fiind realizata cu ajutorul unei celule fotovoltaice premontate pe capacul roletei.

Roletele VELUX SML si VELUX SSL sunt compatibile cu urmatoarele modele de ferestre VELUX: GGL, GGU, GHL, GHU, GPL, GPU ( varianta manuala ), GZL.

Instalarea roletelor SML sau SSL pe ferestre de mansarda VELUX instalate in sistem combi pe verticala este posibila doar in cazul in care distanta dintre tocurile ferestrelor este de 25 cm. Pentru mai multe informatii referitoare la instalarea roletelor pe ferestre VELUX montate in sistem combi, va rugam sa ne contactati.

 

Roleta VELUX SMH

Roleta VELUX SMH este modelul compatibil doar cu ferestrele de mansarda VELUX GPU 006621 ( fereastra de mansarda VELUX INTEGRA cu dubla deschidere si motor electric ). La fel ca si modelele SML si SSL, si acest model de roleta este realizat din lamele de aluminiu umplute cu spuma poliuretanica. Deoarece acest model de roleta nu poate fi instalat decat pe o fereastra electrica VELUX INTEGRA GPU 006621, NU este necesar sa achizitionati si unitatea de comanda si control KUX 110EU, conexiunea roletei realizandu-se la motorul ferestrei. Roleta poate fi operata cu un buton KLI ( disponibil in cutia roletei ), cu ajutorul tabletei KLR 200, sau cu ajutorul telefonului mobil ( pentru acest lucru este necesar sa aveti instalat un kit de control climatic VELUX ACTIVE ). In cazul in care detineti ferestre VELUX instalate in sistem combi vertical, este necesar ca tocurile ferestrelor sa se afle la o distanta de 25 de cm unul de celalalt.

Roleta VELUX SSS

Roleta VELUX SSS este realizata dintr-un material textil cauciucat care ofera o protectie eficienta impotriva caldurii, si un foarte bun efect de intunecare. Un avantaj major al roletelor electrice VELUX SSS il reprezinta faptul ca pot fi instalate si pe ferestre de mansarda VELUX montate in sistem combi vertical unde distanta intre tocurile ferestrelor este mai mica de 25 de cm ( acest lucru nu este posibil in cazul roletelor SML, SSL, SHL, sau SMH ). Operarea roletei se realizeaza cu ajutorul unui intrerupator fara fir, presetat, iar alimentarea se realizeaza cu ajutorul unei celule fotovoltaice instalate pe corpul roletei.

 

Roleta VELUX SHL

Roleta VELUX SHL este un model economic, manual, operarea acestuia realizandu-se prin rotirea la 180° a ferestrei de mansarda. Spre deosebire de roletele VELUX cu motor electric ( SML, SSL, SMH, si SSS ), acest model de roleta nu poate fi oprit in pozitii intermediare ( roleta va fi inchisa 100%, sau deschisa 100% ).

 

Pentru mai multe informatii ( detalii de montaj, oferte de preturi, termene de livrare, etc. ), referitoare la roletele VELUX, va rugam sa ne contactati.

Trimite un mesaj !
Buna ziua. Cu ce va putem ajuta ?
Buna ziua. Cu ce va putem ajuta ?
Powered by