Accesorii VELUX

Rame ferestre VELUX

Ferestrele de mansarda VELUX instalate fara rame de etansare nu beneficiaza de garantie, ramele de etansare avand rolul de a prelua apa si a o dirija in deplina siguranta catre streasina acoperisului.

VELUX pune la dispozitia clientilor sai rame de etanşare pentru diferite tipuri de acoperis : tigla metalica, tigla clasica, tabla cutata, tabla plana, sindrila bituminoasa, tigla solzi, etc. , si pentru diferite combinatii de ferestre ( ferestre asezate una langa alta pe verticala sau pe orizontala ).

In cazul in care nu aveti o invelitoare din cupru sau zinc, ramele de etansare vor fi realizate din tabla de aluminiu, de culoare gri, vopsite in camp electrostatic. Daca aveti o invelitoare din cupru sau zinc, atat ramele de etansare, cat si celelalte parti metalice ale ferestrei VELUX vor fi realizate din cupru sau zinc.

Ramele de etansare VELUX oferă protecţie completă dacă sunt instalate corespunzător conform indicatiilor oferite de producator.

In cazul in care nu cunoasteti tipul ramelor potrivite invelitorii dumneavoastra, va rugam sa ne contactati, astfel incat sa putem stabili care sunt produsele de care aveti nevoie. Cele mai uzuale rame de etansare sunt modelele EDW 2000 ( rama de etansare pentru montajul unei singure ferestre, la un acoperis cu o invelitoare ondulata si panta mai mare de 15 grade), si EDS 2000 (rama de etansare pentru montajul unei singure ferestre, la un acoperis cu o invelitoare plata si panta mai mare de 15 grade).

Daca instalati ferestrele de mansarda in modul individual ( intre doua ferestre de mansarda alaturate aveti o distanta de cel putin 50 de centimetri ), va recomandam sa alegeti ramele de etansare VELUX EDW2000/EDS2000 (rame de etansare care includ si kit-ul de izolare termica BDX ). Kit-ul BDX va ajuta atat din punct de vedere al utilizarii ferestrei ( prelungeste viata produsului ), cat si din punct de vedere al instalarii acesteia. Un alt motiv pentru care va sfatuim sa alegeti rama de etansare cu BDX il reprezinta garantia montajului.  Atunci cand instaleaza o fereastra de mansarda cu rama de etansare EDW2000/EDS2000, orice Montator Autorizat VELUX este obligat sa ofere cel putin 3 ani garantie pentru montajul efectuat. In cazul in care se achizitioneaza si kit-ul bariera de vapori BBX, garantia montajului poate ajunge la 5 ani .

Cand instalati ferestre de mansarda in modul combi ( ferestre de mansarda instalate in diverse combinatii pe verticala sau pe orizontala ), kit-ul de izolare termica BDX se achizitioneaza separat.

Pentru orice fel de informatii suplimentare referitoare la ramele de etansare VELUX, va rugam sa ne contactati.

Cu stima,

Razvan Voicu

Tel: 0726783263

VELUX BDX

Kit-urile optionale VELUX va ajuta sa beneficiati de un confort sporit in mansarda si o garantie extinsa a montajului de pana la 5 ani.

Gama de produse  VELUX cuprinde o serie de accesorii care au rolul de a imbunatatii parametrii tehnici ai ferestrei si de a prelungi durata de  viata a acesteia.

Cele mai utilizate kit-uri optionale VELUX sunt :

–          Kit-ul de izolare termica BDX 2000

–          Bariera de vapori BBX 0000

–          Kit-ul de hidroizolare BFX 1000

–          Kit-ul pentru finisaj interior LSG 1000

Kit-ul de izolare termica BDX imbunatateste performanta energetica a ferestrei prin izolarea partiala a tocului acesteia. Acest produs poate fi achizitionat separat, sau impreuna cu ramele de etansare. In cazul in care ati optat pentru o rama EDW2000/EDS2000, in cutia acesteia veti gasi si kit-ul BDX. In cazul ramelor combi kit-ul de izolare VELUX BDX se achizitioneaza separat.

Kit-ul BDX este combus din :

–          Folia pentru hidroizolarea ferestrei

–          Jgheabul de drenaj

–          Cadrul izolator care „ imbraca tocul ferestrei”

Alegand sa instalati fereastra de mansarda impreuna cu kit-ul de izolare termica BDX beneficiati de o garantie extinsa a montajului de 3 ani. Acest lucru este valabil cand instalarea este realizata de un Montator Partener VELUX.

Bariera de vapori BBX 0000 are rolul de a impiedica vaporii de apa din mansarda sa ajunga in zona rece a tocului ferestrei si sa condenseze acolo. Instalarea corecta a produsului VELUX BBX va ajuta sa prelungiti viata ferestrei de mansarda. Achizitionand si instaland si bariera de vapori VELUX BBX beneficiati de o garantie a montajului de 5 ani. La fel ca si in cazul kit-ului BDX acest lucru este valabil cu conditia ca montajul sa fie realizat de un Montator Partener VELUX.

Kit-ul pentru hidroizolatie BFX face parte din kit-ul de izolare termica BDX si este compus din folia hidroizolatoare si jgheabul de drenaj. Folia hidroizolatoare este un material deschis la difuzie ce permite vaporilor de apa sa treaca, impiedicand insa patrunderea picaturilor rezultate in urma aparitiei condensului.

Kit-ul pentru finisaj LSG 1000 va ajuta sa obtineti structura perfecta pentru realizarea finisajului interior, permitandu-va sa realizati corect termoizolatia din acea zona. Kit-ul de finisaj LSG include si bariera de vapori BBX.

RETINETI : Kit-urile optionale VELUX nu sunt obligatorii, dar va ajuta sa instalati fereastra mai rapid si mai corect, si sa cresteti confortul in mansarda.

In cazul in care doriti mai multe informatii despre kit-urile optionale VELUX, va rugam sa ne contactati prin formularul de contact al firmei Rav Construct Company. Vom incerca sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil.

1 Comment  Like