Articole blog

Oamenii petrec 90% din timp in interior, astfel incat calitatea climatului interior (temperatura, umiditatea, calitatea aerului, nivelurile de lumina naturala), are un impact enorm asupra sanatatii dumneavoastra si a familiei dumneavoastra. Daca este prea cald sau prea rece puteti sesiza imediat, dar cum ramane cu lucrurile de care nu va dati seama atat de usor ? Prea multa umiditate in camera poate duce la tuse si raceala, in timp ce prea mult CO2 va poate face sa va simtiti obositi si lenti.

 

Kit-ul de control climatic VELUX ACTIVE este cea mai simpla metoda pentru a obtine un climat interior mai sanatos. Sistemul masoara parametrii cum ar fi umiditatea interioara, nivelul de CO2 si temperatura, dupa care opereaza automat ferestrele de mansarda, rulorile, jaluzelele sau roletele VELUX pentru a va asigura un mediu interior optim. Combinatia potrivita de aer proaspat, curat, un nivel bun de umiditate si o temperatura confortabila, toate furnizate in modul cel mai natural de catre ferestrele de mansarda VELUX, cresc simtitor calitatea climatului interior. VELUX ACTIVE este compatibil cu toate dispozitivele electrice VELUX ( ferestre de mansarda, rolete, rulouri exterioare si rulouri interioare ), actionate prin utilizarea unei telecomenzi cu sigla io-homecontrol. Daca doriti sa utilizati VELUX ACTIVE pentru a crea un climat interior mai sanatos, dar nu aveti ferestre de mansarda sau accesorii electrice VELUX, puteti achizitiona motoare electrice sau solare, si rulouri/rolete electrice sau solare. Pentru informatii suplimentare despre aceste produse, va rugam sa ne contactati.


Kitul de control climatic VELUX ACTIVE este conceput astfel incat ferestrele si accesoriile electrice sa functioneze automat, deschiderea si inchiderea acestora facandu-se in functie de informatiile furnizate de senzorii aflati in camere si de setarile sistemului. Acest lucru inseamna ca nu va mai trebui sa va ganditi cand sa deschideti ferestrele pentru a aerisi camerele, sau sa inchideti roletele pentru a pastra o temperatura placuta in mansarda. Sistemul VELUX ACTIVE va face acest lucru in locul dumneavoastra oferindu-va un confort sporit in mansarda. Pe langa avantajele deschiderii si inchiderii automate a ferestrelor si a accesoriilor pentru umbrire, sistemul va ofera si date importante despre calitatea aerului din mansarda dumneavoastra, date ce pot fi vizualizate in timp real pe telefonul mobil.


Cu ajutorul unui smartphone puteti monitoriza climatul interior si controla actionarea ferestrelor, si a accesoriilor, indiferent de locatia in care va aflati. Pentru a putea opera kit-ul cu ajutorul unui telefon inteligent este necesar sa detineti o retea wi-fi personala, cu o buna conexiune la internet.

Daca v-a placut articolul nostru despre acest inovativ produs VELUX, va rugam sa il distribuiti. Suntem convinsi ca printre prietenii dvs. sunt multe persoane pasionate de case inteligente si tehnologii de ultima ora.

Va multumim pentru acest efort !

Pentru mai multe informatii despre kit-ul VALUX ACTIVE, va rugam sa ne trimiteti intrebarile dvs. cu ajutorul rubricii de comentarii aflata in partea de jos a paginii, si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Campanie promotionala 13.05.2019 – 30.06.2019 „Vara asta, în mansardă, se poartă culorile!”.

Campania se va desfășura în perioada 13 mai – 30 iunie 2019 și vizează sistemul complet VELUX, format din fereastră de mansardă, ramă de etanșare cu kit de izolare BDX și rulou interior sau exterior, cu ajutorul căruia clienții se vor bucura de un confort ridicat în mansardă.

Ce trebuie sa faceti ca sa beneficiati de aceasta promotie !

Să achiziționeze un sistem complet, format din : fereastră de mansardă, ramă de etanșare cu kit de izolare termică BDX și rulou (interior sau exterior).

Care sunt beneficiile obtinute !

VELUX oferă clienților un cadou de până la 200 lei.

Astfel, dacă achiziționati o fereastră de mansardă Standard, ramă de etanșare cu kit de izolare BDX și orice rulou interior sau exterior manual, cadoul va fi de 100 lei. În cazul în care ruloul interior sau exterior este electric sau solar, VELUX Romania îl recompenseaza cu 50 lei extra*.

În cazul în care optati pentru o fereastră de mansardă Standard Plus sau Premium, ramă de etanșare cu kit de izolare BDX și orice rulou interior sau exterior manual, cadoul va fi de 150 lei. În cazul în care ruloul interior sau exterior este electric sau solar, noi îl recompensăm cu  50 lei extra*.

Cadoul se acordă pentru un singur rulou interior sau exterior manual din pachet.

* cei 50 de lei extra se acordă pentru un singur rulou electric sau solar din pachet.

Achiziția mai multor sisteme complete implică, în mod automat, un premiu mai mare.

Cum se intra in posesia premiilor !

Pentru a intra în posesia cadoului oferit, clientul trebuie să trimită, până la data de 15 iulie  2019, următoarele documente:

  • Cuponul campaniei completat integral;
  • Copie a facturii de achiziționare a produselor VELUX datată în intervalul 13 mai 2019 – 30 iunie 2019, în care produsele să fie enumerate separat, iar codul acestora să fie specificat;
  • Copie după buletinul de identitate sau cartea de identitate în cazul în care valoarea premiului solicitat pe o factură depășește suma de 600 lei;

Documentele pot fi trimise prin:

Produsele participante din cadrul campaniei:

  • ferestrele de mansardă Standard, model: GZL 1051, GZL 1051B, GLU 0051, GLU 0051B
  • ferestrele de mansardă Standard Plus, model: GLL 1061, GLL 1061B, GLU 0061, GLU 0061B
  • ferestrele de mansardă Premium, model: GGL, GGU, GGL INTEGRA®, GGU INTEGRA®, GGL INTEGRA® SOLAR, GGU INTEGRA® SOLAR, GPL, GPU, GGL pentru evacuarea fumului, balconul Cabrio® GDL, VFE, VFA, VFB.
  • ramele de etanșare model EDW/EDS/EDQ 2000, EDW/EDS/EDQ 0000, EDJ 2000, EDN 2000, EKW, EKS, EFW/EFS
  • produsele de izolare termică și protecție: BDX, BFX
  • rulouri interioare/exterioare, manuale/electrice/solare

pentru toate dimensiunile disponibile în broșura „Soluții VELUX pentru mansardă” valabilă din 1 martie 2019.

Nu participă la această campanie ferestrele pentru acces pe acoperiș GXL, GTL, VLT, GVK, GVT, ferestrele pentru acoperiș tip terasă CVP, CFP, CSP, CXP și nici tunelurile solare TWR, TWF, TCR, TCF.

De reținut este faptul că la această campanie nu participă roletele exterioare acționate manual, electric sau solar și nici pachetele DOP și ROZ.

5 Comments  Like