Articole blog

Rulourile VELUX fac diferenta, iar noi ti le oferim GRATUIT !

Ferestrele VELUX asigura necesarul de lumina naturala si aer proaspat in camerele de la mansarda, iar utilizarea accesoriilor potrivite va ofera un plus de confort si un climat interior mai placut.

Instalarea accesoriilor pentru ferestrele de mansarda VELUX asigura o ambianta interioara placuta, dar si avantaje din punct de vedere energetic. Astfel, utilizarea rulourilor parasolare VELUX MHL in zilele toride de vara, poate reduce temperatura in mansarda cu pana la 5 grade Celsius.

Pentru ca ne dorim sa beneficiati in camerele de la mansarda de un climat interior cat mai racoros pe timpul verii, in aceasta perioada va oferim gratuit, pentru fiecare fereastra VELUX achizitionata, un rulou parasolar VELUX MHL.

Promotia este valabila in perioada 23.10.2020 – 30.11.2020 pentru oricare din ferestrele VELUX din gama Standard Plus ( GLL 1061, GLL 1061B, GLU 0061, GLU 0061B ).

Preturile ferestrelor de mansarda VELUX ( impreuna cu ramele de etansare si kit-urile de izolare termica BDX ), sunt disponibile AICI !

Mai multe informatii despre ruloul parasolar VELUX MHL puteti gasi in urmatorul videoclip:

 

Rav Construct Company, distribuitor autorizat VELUX, comercializeaza si livreaza in toata tara ferestre de mansarda si accesorii originale VELUX. Oferta noastra de produse include: ferestre de mansarda cu doua sau cu trei foi de sticla, cu maner la partea superioara sau cu maner la partea inferioara, cu deschidere mediana sau cu dubla deschidere, cu actionare manuala sau cu telecomanda, impreuna cu o gama larga de accesorii pentru confort sporit ( rulouri impotriva luminii sau caldurii, rolete exterioare, plase impotriva insectelor, sisteme de actionare electrica, etc. ).

Pentru orice fel de detalii sau informatii suplimentare, va rugam sa vizitati site-ul nostru, canalul nostru de youtube, sau sa ne contactati

Cu stima,
Razvan Voicu
Rav Construct Company – Distribuitor autorizat VELUX

 

5 Comments  Like
Dimensiuni Geamuri VELUX

Diferenta dintre ” geam VELUX” si ” fereastra VELUX”

Daca doriti sa intelegeti mai bine diferenta dintre dimensiunile unei ferestre VELUX, si dimensiunile unui geam VELUX, va invitam sa cititi articolul de ma jos. Suntem siguri ca va va fi foarte util.

Fereastra de mansarda VELUX este un produs realizat in principal din patru componente majore : toc, cercevea, feronerie, si geam ( am omis intentionat rama de etansare, deoarece aceasta este o componenta care se achizitioneaza separat, in functie de invelitoarea instalata pe acoperis ).

Cand ne referim la dimensiunile unei ferestre VELUX ( 55×78, 66×118, 78×140, etc. ), ne referim de fapt la dimensiunile tocului ferestrei, dimensiunile sticlei fiind ceva mai mici ( puteti vedea dimensiunile exacte in tabelul de mai jos ).

Tabel dimensiuni geamuri VELUX
Tabel dimensiuni sticla ferestre VELUX

Cand ne referim la dimensiunile unui geam VELUX, ne referim la dimensiunile sticlei ( 37×53, 48×93, 60×120, etc. ), acestea ajutandu-ne sa calculam suprafata vitrata a ferestrei, in functie de dimensiunea aleasa ( CK02, FK06,  MK08, etc. ).

Cu alte cuvinte, daca doriti sa urmati sfaturile specialistilor care recomanda ca suprafata vitrata sa reprezinte minim 10% din suprafata podelei, la o incapere de 20 m² este necesar sa instalati 3 ferestre dimensiunea 78×140 ( suprafata vitrata reala este de aproximativ 0,72 m²/buc ), desi la prima vedere ar fi fost suficiente doar doua bucati ( 0,78 m x 1,4 m x 2 buc = 2,18 m² ).

Tabelul din aceasta pagina va poate ajuta foarte mult inca din faza de proiectare, atunci cand se va definitiva structura acoperisului. Ne referim aici mai ales la distantele dintre capriori, si reazamele acestora, utilizarea tabelului de mai sus ( impreuna cu tabelul referitor la modele si dimensiuni ), putand reduce costurile instalarii ferestrelor VELUX cu cateva sute de lei. Acest lucru se poate realiza prin alegerea eficienta a dimensiuniilor ferestrelor VELUX ( in functie de suprafata camerelor ), si prin dimensionarea eficienta a structurii acoperisului. Dimensionarea eficienta a structurii acoperisului va permite instalarea ferestrelor VELUX dorite, fara a se mai realiza juguiri, sau alte lucrari costisitoare de dulgherie.

Este important sa retineti faptul ca anumite modele de ferestre VELUX sunt disponibile intr-un numar restrans de dimensiuni. Pentru a afla care sunt dimensiunile ferestrelor VELUX disponibile pentru un anumit model, va rugam sa accesati pagina referitoare la “Dimensiuni ferestre de mansarda VELUX”  ( https://ferestredemansarda.net/dimensiuni-ferestre-de-mansarda-velux/ ).

Pentru orice fel de informatii suplimentare referitoare la dimensiunile ferestrelor sau geamurilor VELUX, va rugam sa ne contactati ( printr-un comentariu pe pagina, un mesaj pe whats app, pe mail, sau telefonic ), si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Articole si informatii suplimentare referitoare la ferestrele de mansarda VELUX puteti gasi si pe blog-ul nostru.

 

Cu stima,

Razvan Voicu

Rav Construct Company

Trimite un mesaj !
Buna ziua. Cu ce va putem ajuta ?
Buna ziua. Cu ce va putem ajuta ?
Powered by