Ferestre de mansarda VELUX

GDL

Designul inovator si elegant al produsului VELUX GDL 3066 va permite transformarea unei ferestre integrate in acoperis, intr-un mic balcon, din care sa va bucurati de o priveliste panoramica, deosebita.

 

Ce reprezinta un balcon VELUX GDL

Acest concept inovator de fereastra VELUX ofera mansardei un aspect deosebit, si va permite sa profitati la maxim de ferestrele instalate in acoperis. Produs gandit pentru acoperisuri cu panta intre 35 si 53 de grade, fereastra de mansarda VELUX CABRIO ™ GDL se transforma in cateva secunde intr- un balcon pe acoperiș , marind in acest fel spatiul mansardei dumneavoastra.

Un Balcon Cabrio VELUX GDL 3066 este realizat din doua ferestre suprapuse, cu o lungime totala de 252 cm. Latimea ferestrelor poate fi: 78 cm ( GDL MK19 ), 94 cm ( GDL PK19 ), sau 114 cm ( GDL SK19 ).

Fereastra de la partea superioara are dubla deschidere ce permite o curatare usoara a geamului exterior prin rotirea cu 180 de grade a acestuia. Clapeta de ventilare poate fi deschisa, permitand aerisirea camerei chiar daca afara ploua. Filtrul de aer lavabil se curata usor, cu ajutorul unui jet de apa calda.

Balcon Cabrio VELUX GDL
Balcon Cabrio VELUX GDL

Fereastra din partea inferioara culiseaza cu ajutorul bratelor laterale, ajungand in pozitie verticala, putand fi astfel utilizata ca si o balustrada.

Geamul model 66 este un produs de top, realizat din trei foi de sticla, cu gaz inert Krypton. Izolarea termica si fonica foarte buna asigura un confort sporit in mansarda indiferent de zgomotul si temperatura de afara. Coeficientul de izolare termica a geamului este Ug = 0,6 W/(m²K), iar al ferestrei este Uf = 1,2 W/(m²K). Coeficientul de izolare fonica al ferestrei este R = 37 dB. Deasemenea, geamul model 66 beneficiaza de tratamente speciale anti-roua si autocuratare, acestea oferindu-va un plus de confort din punct de vedere al intretinerii produsului.

Lemnul din care este realizat un Balcon Cabrio VELUX GDL este protejat cu un strat de lac TopFinish, incolor.

Partea superioara a modelului GDL beneficiaza de toate avantajele modelului VELUX GPL .

 

Cand si cum se instaleaza un balcon VELUX GDL

Un aspect important de care trebuie sa tineti cont atunci cand doriti sa achizitionati un balcon VELUX GDL ( in afara de restrictiile de panta ale acoperisului ), il reprezinta faptul ca acoperisul mansardei trebuie sa fie cat mai aproape de podea. Daca acoperisul nu ajunge pana in apropierea podelei ( maxim 30 – 40 cm ), fereastra din partea inferioara a balconului ar fi prea inalta, impiedicandu-va in acest fel sa beneficiati cu adevarat de avantajele pe care le ofera acest produs.

Pentru instalare, un Balcon Cabrio VELUX GDL are nevoie de rama de etansare potrivita invelitorii dumneavoastra :

–          EDW in cazul in care aveti o invelitoare ondulata

–          EDS in cazul in care aveti o invelitoare plata

Deasemenea, in afara de ramele de etansare, la instalarea balconului VELUX, se va utiliza si kit-ul de izolare termica BDX 2000.

Un alt aspect important atunci cand se doreste instalarea unui astfel de produs il reprezinta structura de lemn a acoperisului. Aceasta trebuie corect dimensionata, astfel incat sa poata sustine fara probleme greutatea balconului VELUX.

 

Dimensiunile disponibile pentru Balconul VELUX GDL

Balcoanele VELUX GDL sunt disponibile in trei dimensiuni :

–          VELUX GDL MK19 = 78 cm X 252 cm

–          VELUX GDL PK19 = 94 cm X 252 cm

–          VELUX GDL SK19 = 114 cm X 252 cm

 

Cat costa un balcon VELUX GDL

Pretul instalarii unui balcon VELUX GDL difera in functie de mai multi factori: dimensiunea aleasa, necesitatea realizarii unor lucrari de dulgherie suplimentare, tipul invelitorii, panta acoperisului, etc. In tabelul de mai jos gasiti o simulare de pret pentru instalarea unei astfel de ferestre.

Pentru a va putea trimite o oferta de pret este necesara o intalnire la locatia lucrarii. Doar dupa ce vom face o constatare privind lucrarile ce trebuiesc executate, va vom putea trimite o oferta de pret privind instalarea unui balcon VELUX GDL.

Balcon VELUX model GDL
Balcon VELUX model GDL

Ca si idee, costul produselor variaza intre 10.500 ron si 12.000 ron, iar costul instalarii intre 1.500 ron si 3.500 ron. Preturile de mai sus sunt valabile pentru instalarea unui singur produs. In cazul in care doriti sa instalati un combi de doua sau mai multe balcoane VELUX GDL, preturile instalarii se pot diminua si cu 25%.

 

In cat timp se poate instala un balcon VELUX GDL

Termenul de livrare pentru acest produs este de 23 de zile lucratoare. Termenul in care putem instala produsul depinde de celelalte lucrari aflate in desfasurare. In general, termenul de incepere a lucrarii este de 4-5 zile lucratoare de la data la care soseste produsul in Romania ( in jur de 27, 28 de zile lucratoare de la data efectuarii comenzii ).

Pentru mai multe informatii si oferte de pret referitoare la Balconul VELUX GDL, va rugam sa ne contactati.

 

Cu stima,

Razvan Voicu
Rav Construct Company Srl

Leave a comment  1

Ferestre VELUX GLU – Ferestre care nu necesita relacuire

Va recomandam sa utilizati ferestre VELUX GLU in camerele cu umiditate ridicata ( baie, bucatarie, etc. ), dar si in camerele de zi, deoarece acest model nu necesita relacuire periodica.

Ferestre VELUX GLU – Avantaje

Update 01.04.2020La finalul articolului gasiti preturile ferestrelor VELUX GLU ( atat in varianta cu maner la partea superioara, cat si cu maner la partea inferioara), valabile incepand cu 01.04.2020. Preturile afisate contin: fereastra de mansarda, rama de etansare, si kit-ul de izolare termica BDX.

1. Nu necesita relacuire periodica

Realizata din lemn de pin nordic tratat termic, acest model de fereastra are o protectie speciala de poliuretan, protectie care ii asigura o rezistenta sporita la umiditate si murdarie. Stratul de poliuretan nu necesita revopsire periodica, acest lucru facand ca intretinerea ferestrei VELUX GLU sa se faca mai usor decat in cazul ferestrelor cu protectie de lac. Deoarece stratul de poliuretan este turnat peste partea de lemn a ferestrei, la colturile acesteia nu vor exista imbinari vizibile, care sa permita patrunderea umiditatii in acea zona, si implicit aparitia mucegaiului.

2. Maner de deschidere la partea superioara sau inferioara

Ferestrele VELUX GLU ( atat GLU 0051, cat si GLU 0061), sunt dotate cu maner de actionare la partea superioara sau inferioara, acest lucru permitand instalarea ferestrei la diverse inaltimi cat si achizitionarea si instalarea unui sistem de actionare electrica. Retineti faptul ca sistemele de actionare electrica ( motoarele KMG 100K si KSX 100K ), pot fi instalate doar la ferestrele cu maner la partea superioara. Ferestrele VELUX GLU 0051B ( ferestre VELUX cu doua foi de sticla ), si VELUX GLU OO61B ( ferestre VELUX cu trei foi de sticla ), au manerul de deschidere instalat la partea inferioara.

Puteti verifica dimensiunile disponibile ( si preturile actualizate ), pentru fiecare model in parte, accesand www.rav.com.ro . In acest magazin online preturile ferestrelor VELUX nu includ ramele de etansare.

Accesand pagina “Preturi ferestre VELUX – RAV APRILIE 2020” puteti vedea costul de achizitie al unei ferestre VELUX cu rama de etansare ( EDW sau EDS ), si kit de izolare termica BDX.

3. Multiple dotari

Clapeta de ventilare, sistemul de izolare termica ThermoTechnology si garnitura suplimentara, sunt dotari standard ale acestui model. Fereastra VELUX GLU 0061 ( fereastra inclusa in gama Standard Plus ), este dotata cu un geam cu trei foi de sticla model 61. Acest model de geam ofera un plus de confort in mansarda, izolarea oferita ( atat din punct de vedere termic cat si fonic ), fiind superioara geamului model 51. Deasemenea, fereastra VELUX GLU 0061 are geam interior laminat ce asigura atat o protectie sporita impotriva spargerilor, cat si o protectie a materialelor din camera impotriva razelor UV.

4. Garantie extinsa

Ferestrele VELUX GLU beneficiaza de 15 ani garantie. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina Garantia ferestrelor si accesoriilor VELUX.

Fereastra de mansarda VELUX GLU 0061 face parte din Gama Standard Plus, iar fereastra VELUX GLU 0051 din Gama Standard. Alte ferestre cu protectie de poliuretan ( ferestre VELUX rezistente la umiditate si care nu necesita intretinere ), sunt :

  • VELUX GGU 0068
  • VELUX GGU 0066
  • VELUX GPU 0068
  • VELUX GPU 0066
  • VELUX GGU INTEGRA 006621
  • VELUX GGU INTEGRA 006630
  • VELUX GPU INTEGRA 006621

Toate aceste ferestre pot fi gasite in magazinul nostru online, la sectiunea ferestre VELUX cu protectie de poliuretan.

 

Pentru detalii referitoare la alte modele de ferestre VELUX, va rugam sa accesati pagina Ferestre de mansarda VELUX. In partea de jos a acestei pagini veti gasi enumerate modelele de ferestre VELUX disponibile in Romania.

O sursa importanta de informatii o reprezinta si canalul nostru de Youtube, unde puteti gasi videoclipuri de prezentare a produselor sau ghiduri de montaj pentru ferestre de mansarda si accesorii VELUX.

Pe pagina de Facebook vom posta noutati despre ferestre de mansarda si accesorii VELUX ( lansari de produse noi, modificari de pret, ghiduri de instalare si intretinere, poze cu proiecte in care apar produse VELUX, poze cu ferestre de mansarda instalate gresit, etc. ).

Trimite un mesaj !
Buna ziua. Cu ce va putem ajuta ?
Buna ziua. Cu ce va putem ajuta ?
Powered by