Atunci cand arhitectura constructiei permite, utilizarea unor ferestre de mansarda VELUX pentru iesire in terasa, poate crea un design uimitor !

Modelul VELUX GEL se poate utiliza ca o cale de acces in terasa, sau ca o fereastra de mansarda, in functie de dorintele dumneavoastra.

Deschizand sectiunea superioara a ferestrei de mansarda, de la partea inferioara ( la fel ca in cazul modelelor GPL si GPU ), puteti beneficia de o priveliste panoramica si o aerisire rapida a camerei. Deschizand si sectiunea inferioara a ansamblului, se va crea o cale de acces catre terasa. Partea inferioara a ansamblului este disponibila cu deschidere catre partea stanga, sau catre partea dreapta, alegerea facandu-se in functie de preferintele dumneavoastra si de arhitectura constructiei.

Preturile ferestrelor de mansarda VELUX sunt disponibile AICI !  . In preturile afisate sunt incluse : fereastra de mansarda, rama de etansare si kit-ul de izolare termica BDX.

Pentru detalii referitoare la alte modele de ferestre VELUX, va rugam sa accesati pagina Ferestre de mansarda VELUX. In partea de jos a acestei pagini veti gasi enumerate modelele de ferestre VELUX disponibile in Romania.

O sursa importanta de informatii o reprezinta si canalul nostru de Youtube, unde puteti gasi videoclipuri de prezentare a produselor sau ghiduri de montaj pentru ferestre de mansarda si accesorii VELUX.

Pe paginile de Facebook, Google+ si Twitter vom posta noutati despre ferestre de mansarda si accesorii VELUX ( lansari de produse noi, modificari de pret, ghiduri de instalare si intretinere, poze cu proiecte in care apar produse VELUX, poze cu ferestre de mansarda instalate gresit, etc. ).

Share this post on: