In cazul in care va doriti ca fereastra de mansarda sa va ofere un maxim de confort, va recomandam sa achizitionati  ferestre VELUX cu actionare electrica, model GGL INTEGRA sau GGU INTEGRA.

Update 01.04.2020La finalul articolului gasiti preturile ferestrelor VELUX GGL 306621 si GGU 006621 ( ferestre VELUX cu actionare electrica in varianta de acoperire cu lac incolor, sau cu poliuretan alb), valabile incepand cu 01.04.2020. Preturile afisate contin: fereastra de mansarda, rama de etansare, si kit-ul de izolare termica BDX.

Ferestrele de mansarda VELUX INTEGRA sunt produse din Gama Premium, destinate beneficiarilor care doresc un maxim de confort si siguranta. Operarea se realizeaza cu ajutorul butonului KLI 310 (disponibil in cutia ferestrei ), a tabletei KLR 200 ( poate fi achizitionata separat, si poate opera pana la 200 de produse electrice VELUX) sau a kit-ului de control climatic VELUX ACTIVE. ( poate fi achizitionat separat de AICI ! ). Tableta VELUX KLR 200 si kit-ul VELUX ACTIVE va ofera posibilitatea de a programa deschiderea/inchiderea ferestrelor si a accesoriilor la intervalele de timp dorite. Senzorul de ploaie preinstalat din fabrica asigura inchiderea ferestrelor inca de la primii stropi de apa.

Dotate cu garnitura suplimentara,  geam model 66 si sistem de izolare ThermoTechnology, ferestrele de mansarda VELUX din seria INTEGRA va ofera o izolatie termico-fonica foarte buna. Geamul model 66 utilizeaza ca si gaz inert Argonul, si are tratamente speciale:  reducerea zgomotului facut de ploaie, tratament de autocuratare a geamului exterior, tratament anti-roua al geamului exterior, etc.

Filtrul pentru praf si insecte este integrat in manerul de la partea superioara. Curatarea acestui filtru se realizeaza usor, folosindu-se apa calduta. Aceasta operatiune ar trebui facuta odata la 2-3 ani .

In cazul in care doriti sa achizitionati fereastre VELUX cu actionare electrica pentru a le instala intr-o camera cu umiditate ridicata, va recomandam varianta GGU INTEGRA, fereastra de lemn cu protectie de poliuretan alb. Poliuretanul este un material foarte rezistent la actiunile razelor UV, protejand in acest fel fereastra pentru foarte mult timp. Datorita rezistentei deosebite pe care o au, toate ferestrele de mansarda VELUX, cu protectie de poliuretan, beneficiaza de 15 ani garantie. Mai multe detalii despre garantia produselor VELUX puteti citi AICI ! 

Daca doriti sa instalati ferestre VELUX cu actionare electrica, intr-o mansarda unde déjà s-au realizat amenajarile interioare, va sfatuim sa alegeti varianta cu motor solar. Pentru mai multe informatii despre aceste produse, va rugam sa ne contactati.

Dimensiunile disponibile pentru ferestrele VELUX GGL INTEGRA sunt :

–          Livrare in 3 zile lucratoare – 66×118; 78×118; 78×140

–          Livrare in 23 de zile lucratoare – 55×78; 55×98; 66×140; 78×98; 78×160; 94×118; 94×140; 114×118; 114×140

Ferestrele de mansarda VELUX GGU INTEGRA ( ferestre VELUX cu acoperire de poliuretan gandite pentru bai si bucatarii ), au termen de livrare intre 12 si 23 de zile lucratoare, in functie de dimensiunea dorita. Pentru mai multe detalii referitoare la termenele de livrare, va rugam sa ne contactati.

Toate produsele electrice si solare VELUX sunt compatibile io-home-control® .

La fel ca si celelalte ferestre de mansarda VELUX, si ferestrele INTEGRA au nevoie de rame de etansare potrivite invelitorii dumneavoastra. In cazul in care doriti mai multe informatii despre ramele de etansare, va rugam sa accesati pagina dedicata acestor produse.

Preturile altor modele de ferestre de mansarda VELUX sunt disponibile AICI ! .

Share this post on: