Pentru o vedere panoramica va recomandam ferestre VELUX cu dubla deschidere. Ferestrele de mansarda VELUX GPL si VELUX GPU sunt produse din Gama Premium concepute sa se deschida in exterior, intr-un unghi de pana la 45°.

Update 01.04.2020La finalul articolului gasiti preturile ferestrelor VELUX GPL 3066 si GPU 0066 ( ferestre VELUX cu dubla deschidere, atat in varianta cu protectie de lac incolor, cat si de poliuretan alb), valabile incepand cu 01.04.2020. Preturile afisate contin: fereastra de mansarda, rama de etansare, si kit-ul de izolare termica BDX.

Modelele GPL si GPU sunt ferestre VELUX cu dubla deschidere, care au clapeta de ventilare integrata in manerul de operare de la partea superioara. Filtrul pentru praf si insecte, premontat din fabrica tot la partea superioara a ferestrei este usor de scos si curatat cu ajutorul unui jet de apa calduta. Intretinerea corecta a acestuia va asigura un flux de aer curat in camerele de la mansarda.

Garnitura suplimentara cu care este echipata aceasta fereastra, impreuna cu sistemul de izolare termica ThermoTechnology si geamul cu trei foi de sticla model 66, va asigura parametrii de izolare termica si fonica foarte buni . Geamul interior este laminat, in acest fel protejandu-va in cazul spargerii accidentale a geamului.

Dubla deschidere permite operarea atat de la partea superioara, cat si de la partea inferioara a ferestrei. Cand fereastra este deschisa de la partea superioara, aceasta se roteste in jurul axei mediane ( pana la 180 de grade ). In momentul in care fereastra se actioneaza de la partea inferioara, aceasta se deschide intr-un unghi de pana la 45 de grade.

In cazul in care doriti sa instalati o ferestre VELUX cu dubla deschidere, intr-o camera cu umiditate ridicata, VELUX va pune la dispozitie modelul GPU, fereastra de mansarda cu dubla deschidere, cu protectie de poliurentan alb. Ferestrele de mansarda cu protectie de poliuretan beneficiaza de 15 ani garantie.

Ferestrele de mansarda GPL si GPU pot fi instalate pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 15 si 55 de grade.

Pentru mai multe detalii legate de preturi si termene de livrare, va rugam sa ne contactati .

Va recomandam sa citi si paginile referitoare la ramele de etansare si kit-urile optionale .

Preturile ferestrelor de mansarda VELUX disponibile in tara noastra pot fi consultate AICI ! . In preturile afisate sunt incluse : fereastra de mansarda, rama de etansare si kit-ul de izolare termica BDX. Pentru alte modele de ferestre VELUX, va rugam sa ne contactati.

Pentru detalii referitoare la alte modele de ferestre VELUX, va rugam sa accesati pagina Ferestre de mansarda VELUX. In partea de jos a acestei pagini veti gasi enumerate modelele de ferestre VELUX disponibile in Romania.

O sursa importanta de informatii o reprezinta si canalul nostru de Youtube, unde puteti gasi videoclipuri de prezentare a produselor sau ghiduri de montaj pentru ferestre de mansarda si accesorii VELUX.

Pe paginile de Facebook si Twitter vom posta noutati despre ferestre de mansarda si accesorii VELUX ( lansari de produse noi, modificari de pret, ghiduri de instalare si intretinere, poze cu proiecte in care apar produse VELUX, poze cu ferestre de mansarda instalate gresit, etc. ).

Share this post on: