Incepand cu 01.03.2018 puteti achizitiona ferestre de mansarda VELUX GLU 0061 cu deschidere la partea inferioara !!! 

Va recomandam sa utilizati ferestre VELUX GLU in cazul in care doriti sa instalati un astfel de produs in camere cu umiditate ridicata ( baie, bucatarie, etc. ), dar si in cazul in care doriti o fereastra de mansarda care sa nu necesite relacuirea periodica !

Ferestrele de mansarda cu acoperire de poliuretan beneficiaza de 15 ani Garantie !

Incepand cu 03.04.2017 ferestrele de mansarda VELUX GLU pot fi achizitionate in doua variante :

  • Modelul VELUX GLU 0061 – Model dotat cu 3 foi de geam
  • Modelul VELUX GLU 0051 – Model dotat cu 2 foi de geam

Realizata din lemn de pin nordic tratat termic, acest model de fereastra are o protectie speciala de poliuretan, protectie care ii asigura o rezistenta sporita la umiditate si murdarie. Stratul de poliuretan nu necesita revopsire periodica, acest lucru facand ca intretinerea ferestrei VELUX GLU sa se faca mai usor decat in cazul ferestrelor cu protectie de lac. Deoarece stratul de poliuretan este turnat peste partea de lemn a ferestrei, la colturile acesteia nu vor exista imbinari vizibile, care sa permita patrunderea umiditatii in acea zona, si implicit aparitia mucegaiului.

Fereastra VELUX GLU ( fereastra VELUX pentru baie si bucatarie ), este dotata cu maner de actionare la partea superioara, clapeta de ventilare fiind integrata in acesta. Sistemul de izolare termica ThermoTechnology si garnitura suplimentara ( in cazul modelului VELUX GLU 0061 ), ofera parametrii tehnici de izolare termica si fonica mai buni decat in cazul ferestrelor VELUX din Gama Standard. Geamul interior laminat, ofera protectie persoanelor aflate in mansarda, in cazul spargerii accidentale. Filtrul de aer este lavabil, curatarea acestuia facandu-se usor, sub un jet de apa calduta. Geamul exterior se curata usor, prin rotirea cu 180° a ferestrei.

DE RETINUT : Ferestrele VELUX GLU beneficiaza de 15 ani garantie. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina Garantia ferestrelor si accesoriilor VELUX.

Modelul VELUX GLU 0051 poate fi achizitionat in 7 dimensiuni distincte, iar modelul VELUX GLU 0061 poate fi achizitionat in 9 dimensiuni disticte. Dimensiunile disponibile si termenele de livrare pot fi consultate in pagina Dimensiuni ferestre VELUX.

Fereastra de mansarda VELUX GLU 0061 face parte din Gama Standard Plus, iar fereastra VELUX GLU 0051 din Gama Standard. Alte ferestre cu protectie de poliuretan ( ferestre VELUX pentru baie si bucatarie ), sunt : VELUX GGU 0060, VELUX GPU 0070, VELUX GGU INTEGRA 006021 ( actionare electrica ), VELUX GGU 0066 ( geam tripan cu gaz inert Argon), GGU 0062 ( geam tripan cu gaz inert Kripton) si VELUX GGU 008230 ( fereastra VELUX pentru case pasive ).

Preturile ferestrelor de mansarda VELUX sunt disponibile AICI ! . In preturile afisate sunt incluse : fereastra de mansarda, rama de etansare si kit-ul de izolare termica BDX.

Pentru detalii referitoare la alte modele de ferestre VELUX, va rugam sa accesati pagina Ferestre de mansarda VELUX. In partea de jos a acestei pagini veti gasi enumerate modelele de ferestre VELUX disponibile in Romania.

O sursa importanta de informatii o reprezinta si canalul nostru de Youtube, unde puteti gasi videoclipuri de prezentare a produselor sau ghiduri de montaj pentru ferestre de mansarda si accesorii VELUX.

Pe paginile de Facebook si Twitter vom posta noutati despre ferestre de mansarda si accesorii VELUX ( lansari de produse noi, modificari de pret, ghiduri de instalare si intretinere, poze cu proiecte in care apar produse VELUX, poze cu ferestre de mansarda instalate gresit, etc. ).

Share this post on: