Ferestre VELUX GLU – Ferestre care nu necesita relacuire

Va recomandam sa utilizati ferestre VELUX GLU in camerele cu umiditate ridicata ( baie, bucatarie, etc. ), dar si in camerele de zi, deoarece acest model nu necesita relacuire periodica.

Ferestre VELUX GLU – Avantaje

Update 01.04.2020La finalul articolului gasiti preturile ferestrelor VELUX GLU ( atat in varianta cu maner la partea superioara, cat si cu maner la partea inferioara), valabile incepand cu 01.04.2020. Preturile afisate contin: fereastra de mansarda, rama de etansare, si kit-ul de izolare termica BDX.

1. Nu necesita relacuire periodica

Realizata din lemn de pin nordic tratat termic, acest model de fereastra are o protectie speciala de poliuretan, protectie care ii asigura o rezistenta sporita la umiditate si murdarie. Stratul de poliuretan nu necesita revopsire periodica, acest lucru facand ca intretinerea ferestrei VELUX GLU sa se faca mai usor decat in cazul ferestrelor cu protectie de lac. Deoarece stratul de poliuretan este turnat peste partea de lemn a ferestrei, la colturile acesteia nu vor exista imbinari vizibile, care sa permita patrunderea umiditatii in acea zona, si implicit aparitia mucegaiului.

2. Maner de deschidere la partea superioara sau inferioara

Ferestrele VELUX GLU ( atat GLU 0051, cat si GLU 0061), sunt dotate cu maner de actionare la partea superioara sau inferioara, acest lucru permitand instalarea ferestrei la diverse inaltimi cat si achizitionarea si instalarea unui sistem de actionare electrica. Retineti faptul ca sistemele de actionare electrica ( motoarele KMG 100K si KSX 100K ), pot fi instalate doar la ferestrele cu maner la partea superioara. Ferestrele VELUX GLU 0051B ( ferestre VELUX cu doua foi de sticla ), si VELUX GLU OO61B ( ferestre VELUX cu trei foi de sticla ), au manerul de deschidere instalat la partea inferioara.

Puteti verifica dimensiunile disponibile ( si preturile actualizate ), pentru fiecare model in parte, accesand www.rav.com.ro . In acest magazin online preturile ferestrelor VELUX nu includ ramele de etansare.

Accesand pagina “Preturi ferestre VELUX – RAV APRILIE 2020” puteti vedea costul de achizitie al unei ferestre VELUX cu rama de etansare ( EDW sau EDS ), si kit de izolare termica BDX.

3. Multiple dotari

Clapeta de ventilare, sistemul de izolare termica ThermoTechnology si garnitura suplimentara, sunt dotari standard ale acestui model. Fereastra VELUX GLU 0061 ( fereastra inclusa in gama Standard Plus ), este dotata cu un geam cu trei foi de sticla model 61. Acest model de geam ofera un plus de confort in mansarda, izolarea oferita ( atat din punct de vedere termic cat si fonic ), fiind superioara geamului model 51. Deasemenea, fereastra VELUX GLU 0061 are geam interior laminat ce asigura atat o protectie sporita impotriva spargerilor, cat si o protectie a materialelor din camera impotriva razelor UV.

4. Garantie extinsa

Ferestrele VELUX GLU beneficiaza de 15 ani garantie. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina Garantia ferestrelor si accesoriilor VELUX.

Fereastra de mansarda VELUX GLU 0061 face parte din Gama Standard Plus, iar fereastra VELUX GLU 0051 din Gama Standard. Alte ferestre cu protectie de poliuretan ( ferestre VELUX rezistente la umiditate si care nu necesita intretinere ), sunt :

  • VELUX GGU 0068
  • VELUX GGU 0066
  • VELUX GPU 0068
  • VELUX GPU 0066
  • VELUX GGU INTEGRA 006621
  • VELUX GGU INTEGRA 006630
  • VELUX GPU INTEGRA 006621

Toate aceste ferestre pot fi gasite in magazinul nostru online, la sectiunea ferestre VELUX cu protectie de poliuretan.

 

Pentru detalii referitoare la alte modele de ferestre VELUX, va rugam sa accesati pagina Ferestre de mansarda VELUX. In partea de jos a acestei pagini veti gasi enumerate modelele de ferestre VELUX disponibile in Romania.

O sursa importanta de informatii o reprezinta si canalul nostru de Youtube, unde puteti gasi videoclipuri de prezentare a produselor sau ghiduri de montaj pentru ferestre de mansarda si accesorii VELUX.

Pe pagina de Facebook vom posta noutati despre ferestre de mansarda si accesorii VELUX ( lansari de produse noi, modificari de pret, ghiduri de instalare si intretinere, poze cu proiecte in care apar produse VELUX, poze cu ferestre de mansarda instalate gresit, etc. ).

Share this post on: