In cazul in care construiti o casa pasiva care are mansarda, va propunem sa utilizati pentru iluminarea naturala a acesteia ferestre VELUX pentru case pasive.

Fereastra de mansarda VELUX GGU 008230 este solutia VELUX, certificată pentru Case Pasive, pentru regiunile cu climă rece. Acest model de fereastra este un produs certificat Passive House Institute, de altfel, singurul produs de acest fel din lume.

Modelul VELUX GGU 008230 are parametrii tehnici de izolare termica si fonica foarte buni, iar pentru o instalare usoara si un confort sporit, a fost dotata cu celule fotovoltaice si tableta de control. Celulele fotovoltaice asigura functionalitatea ferestrei, fara a fi necesara instalarea de cabluri electrice. Tableta de control permite operarea si programarea ferestrei de la distanta. Deasemenea, tableta VELUX KLR 200 va permite sa alegeti unul din multele programe prestabilite, astfel putand sa programati aerisirea camerelor la anumite ore, deschiderea si inchiderea rulourilor, etc. Senzorul de ploaie premontat comanda inchiderea ferestrelor imediat ce deteccteaza primele picaturi de ploaie.

Pentru o instalare corecta ferestrelor de mansarda este necesar sa folositi rame de etansare potrivite invelitorii dumneavoastra. In cazul in care doriti sa cresteti gradul de izolare termica pe care il ofera fereastra VELUX GGU 008230, va recomandam sa alegeti ramele de etansare EDN/EDJ, acestea permitand instalarea ferestrei in adancimea acoperisului. Informatii suplimentare despre ramele de etansare gasiti la pagina dedicata acestor produse .

Fereastra VELUX GGU 008230 este fabricata din lemn de pin nordic, imbracat in poliuretan alb, protectie ce ofera o rezistenta sporita la umiditate. Datorita protectiei oferite de poliuretan, fereastra de mansarda VELUX GGU 008230 beneficiaza de 15 ani garantie.

Mai multe detalii despre garantia produselor VELUX gasiti AICI !

Modelul VELUX GGU 008230 poate fi accesorizat cu sisteme de umbrire solare ( rolete exterioare solare, rulouri exterioare parasolare ), crescand in acest fel confortul in mansarda.

Pentru mai multe informatii despre ferestre VELUX pentru case pasive, va rugam sa ne contactati. Dimensiunile disponibile si termenele de livrare, pot fi consultate in aceasta pagina.

Share this post on: