Jaluzelele VELUX sunt accesorii destinate filtrarii luminii realizate din material textil ( jaluzeaua romana FHB ), sau din aluminiu vopsit ( jaluzeaua venetiana VELUX PAL ).

Jaluzelele romane VELUX FHB

Jaluzele VELUX FHB
Jaluzele VELUX FHB

 

Jaluzeaua romana VELUX FHB este un model manual care are efect de filtrare al luminii, operarea acestuia realizandu-se usor, cu ajutorul sinelor glisante laterale. Sistemul constructiv al jaluzelei permite oprirea acesteia in orice pozitie. Materialul textil poate fi usor demontat pentru curatare sau inlocuire. Jaluzeaua interioara VELUX FHB este disponibila intr-un numar de 20 de culori si modele distincte, iar termenul de livrare este de 23 de zile lucratoare.

Jaluzelele venetiene VELUX PAL

Jaluzele VELUX PAL - Rav Construct - Distribuitor autorizat VELUX
Jaluzele VELUX PAL – Rav Construct – Distribuitor autorizat VELUX

Jaluzeaua venetiana VELUX PAL este un produs recomandat in cazul incaperilor cu umiditate ridicata ( baie sau bucatarie ), aflate la mansarda. Realizate din lamele de aluminiu vopsite in camp electrostatic, jaluzelele VELUX PAL pot fi operate cu ajutorul barei orizontale ( pentru miscarea pe verticala a jaluzelei ), si a butonului aflat in partea dreapta ( pentru a modifica unghiul lamelelor ), ajustand in acest fel cantitatea de lumina care va patrunde in incapere. Jaluzelele VELUX PAL pot fi achizitionate intr-un numar de 9 culori distincte, termenul de livrare variind intre 5 si 23 de zile lucratoare, in functie de dimensiunea ferestrei si culoarea aleasa.

Mai multe accesorii pentru controlul luminii puteti gasi la paginile dedicate rulourilor VELUX si/sau roletelor VELUX.

Pentru mai multe informatii despre jaluzelele VELUX, va rugam sa ne contactati.

Share this post on: