Ce este VELUX ACTIVE

Kit-ul de control climatic VELUX ACTIVE este cea mai simpla metoda pentru a obtine un climat interior mai sanatos. Sistemul masoara parametrii cum ar fi umiditatea interioara, nivelul de CO2 si temperatura, dupa care opereaza automat ferestrele de mansarda, rulorile, jaluzelele sau roletele VELUX pentru a va asigura un mediu interior optim.

De ce sa utilizam VELUX ACTIVE

Oamenii petrec 90% din timp in interior, astfel incat calitatea climatului interior (temperatura, umiditatea, aerul, lumina naturala), are un impact enorm asupra sanatatii dumneavoastra si a familiei dumneavoastra. Daca este prea cald sau prea rece puteti sesiza imediat, dar cum ramane cu lucrurile de care nu vadati seama atat de usor ? Prea multa umiditate in camera poate duce la tuse si raceala, in timp ce prea mult CO2 va poate face sa va simtiti obositi si lenti.

 

Combinatia potrivita de aer proaspat, curat, un nivel bun de umiditate si o temperatura confortabila, toate furnizate in modul cel mai natural de catre ferestrele de mansarda VELUX, cresc simtitor calitatea climatului interior. VELUX ACTIVE este compatibil cu toate dispozitivele electrice VELUX ( ferestre de mansarda, rolete, rulouri exterioare si rulouri interioare ), actionate prin utilizarea unei telecomenzi cu sigla io-homecontrol ( KLR 100 sau KLR 200). Daca doriti sa utilizati VELUX ACTIVE pentru a crea un climat interior mai sanatos, dar nu aveti ferestre de mansarda sau accesorii electrice VELUX, puteti achizitiona motoare electrice sau solare, si rulouri/rolete electrice sau solare. Pentru informatii suplimentare despre aceste produse, va rugam sa ne contactati.

Cum utilizam VELUX ACTIVE

Cu ajutorul unui smartphone puteti monitoriza climatul interior si controla actionarea ferestrelor, si a accesoriilor, indiferent de locatia in care va aflati. Pentru a putea opera kit-ul cu ajutorul unui telefon inteligent este necesar sa detineti o retea wi-fi personala, cu o buna conexiune la internet.

Kitul de control climatic VELUX ACTIVE este conceput astfel incat ferestrele si accesoriile electrice sa functioneze automat, deschiderea si inchiderea acestora facandu-se in functie de informatiile furnizate de senzorii aflati in camere si de setarile sistemului. Acest lucru inseamna ca nu va mai trebui sa va ganditi cand sa deschideti ferestrele pentru a aerisi camerele,sau sa inchideti roletele pentru a pastra o temperatura placuta in mansarda. Sistemul VELUX ACTIVE va face acest lucru in locul dumneavoastra oferindu-va un confort sporit in mansarda.Pe langa avantajele deschiderii si inchiderii automate a ferestrelor si a accesoriilor pentru umbrire, sistemul va ofera si date importante despre calitatea aerului din mansarda dumneavoastra, date ce pot fi vizualizate in timp real pe telefonul mobil.

 

Kit-ul VELUX ACTIVE KIX 300 contine un senzor de climat interior, un intrerupător de sistem si o interfata pentru conexiunea la internet. In functie de numarul camerelor in care aveti instalate ferestre sau accesorii electrice VELUX, puteti achizitiona separat senzori pentru climat interior KLA 300. Avand instalat in fiecare camera un sensor, sistemul va comanda diferit ferestrele si accesoriile VELUX din fiecare camera, in functie de parametrii din camera respectiva ( temperatura, umiditate, dioxid de carbon ).

Sistemul vine din fabrica cu doua programe preinstalate, “ Buna dimineata”, si “ Noapte buna”, acestea permitandu-va sa setati deschiderea si inchiderea ferestrelor la anumite ore, in functie de zilele saptamanii. Spre exemplu, puteti seta sistemul ca in zilele lucratoare( de luni pana vineri ), sa deschida ferestrele si/sau accesoriile VELUX la ora 07.30, iar in week-end la ora 09.30 .

Sistemul va poate notifica pe smartphone atunci cand controlul ACTIVE protejeaza camera de razele soarelui, sau cand acesta aeriseste camera.

Daca doriti, puteti oferi acces la operarea ferestrelor si accesoriilor VELUX si altor utilizatori de smartphone ( alti membrii ai familiei ).

 

De unde sa achizitionati kit-ul VELUX ACTIVE

Sperand ca v-am convins de utilitatea acestui sistem, va invitam sa achizitionati kit-ul de control climatic VELUX ACTIVE din magazinul nostru online www.rav.com.ro .

Daca ca v-a placut articolul nostru despre acest inovativ produs VELUX, va rugam sa il distribuiti pe retelele de socializare. Suntem convinsi ca printre prietenii dvs. sunt multe persoane pasionate de case inteligente si tehnologii de ultima ora. Va multumim pentru acest efort !

Pentru mai multe informatii despre kit-ul VALUX ACTIVE, va rugam sa ne trimiteti intrebarile dvs. cu ajutorul rubricii de comentarii aflata in partea de jos a paginii, si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Share this post on: