Odata cu venirea primaverii, in noua brosura VELUX, au aparut produse noi, inovatoare, care au rolul de a oferi un grad sporit de confort in mansarda dumneavoastra.

Astfel, cele mai importante aparitii ale acestei primaveri sunt :

Fereastra de mansarda VELUX GLU 0061B

Fereastra VELUX GLU cu maner josFereastra VELUX GLU 0061B este realizata din lemn tratat termic, invelit in poliuretan alb, procedeu ce ii confera o rezistenta deosebita in timp. Manerul instalat la partea inferioara permite operarea ferestrei chiar si atunci cand aceasta este instalata la o inaltime mai mare. Manerul elegant din zinc are doua pozitii de ventilare si ofera posibilitatea aerisirii incaperii cu fereastra inchisa.

Modelul VELUX GLU 0061B este disponibil in 5 variante de dimensiune : 66×118, 78×98, 78×118, 78×140 si 94×140 .

 

Fereastra de mansarda pentru acces pe terasa VELUX GEL/VEA

VELUX GEL si VEAAcest ansamblu de ferestre VELUX se deschide complet pentru a-ti permite accesul fizic pe o terasa existenta. Astfel beneficiezi la maxim de spatiul tau de la mansarda, fara a compromite dimensiunea spatiului de locuit. Aceasta solutie uimitoare ofera acces direct la exterior intr-un stil unic.

Ferestrele GEL ( fereastra instalata in planul acoperisului ), si fereastra VEA ( fereastra verticala ce permite accesul in terasa ), sunt echipate cu geam model 65.

 

Lucarna VELUX Dormer

VELUX DORMER2In comparatie cu o lucarna traditionala, la aceeasi suprafata vitrata, lucarna VELUX Dormer furnizeaza de 2,5 ori mai multa lumina naturala.

Sistemul etans de rame permite instalarea oricarui model de fereastra VELUX. In cazul in care doriti puteti realiza combinatii intre diferite modele de ferestre VELUX .

Lucarna VELUX poate fi instalata la acoperisuri cu panta cuprinsa intre 35 si 70 grade.

 

Element fix pentru combinatii cu ferestre de mansarda

VELUX GILFerestrele de mansarda fixe VELUX GIL ( fereastra cu protectie de lac incolor ), si VELUX GIU ( fereastra de mansarda cu protectie de poliuretan ), va ofera posibilitatea unor combinatii cu alte ferestre de mansarda.

Ferestrele de mansarda fixe VELUX GIL/ VELUX GIU sunt echipate cu geam izolator model 66, cu gaz inert kripton.

Acest model de fereastra poate fi instalat pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 35 si 53 de grade.

Culori speciale pentru ramele de etansare

Rama VELUX diferite culoriLa comanda se pot livra rame de etansare pentru invelitori ondulate cu sortul de culoare galbena sau rosie. Pentru a fla pretul si termenul de livrare, va rugam sa ne contactati.

 

Share this post on: