Campanie promotionala 13.05.2019 – 30.06.2019 „Vara asta, în mansardă, se poartă culorile!”.

Campania se va desfășura în perioada 13 mai – 30 iunie 2019 și vizează sistemul complet VELUX, format din fereastră de mansardă, ramă de etanșare cu kit de izolare BDX și rulou interior sau exterior, cu ajutorul căruia clienții se vor bucura de un confort ridicat în mansardă.

Ce trebuie sa faceti ca sa beneficiati de aceasta promotie !

Să achiziționeze un sistem complet, format din : fereastră de mansardă, ramă de etanșare cu kit de izolare termică BDX și rulou (interior sau exterior).

Care sunt beneficiile obtinute !

VELUX oferă clienților un cadou de până la 200 lei.

Astfel, dacă achiziționati o fereastră de mansardă Standard, ramă de etanșare cu kit de izolare BDX și orice rulou interior sau exterior manual, cadoul va fi de 100 lei. În cazul în care ruloul interior sau exterior este electric sau solar, VELUX Romania îl recompenseaza cu 50 lei extra*.

În cazul în care optati pentru o fereastră de mansardă Standard Plus sau Premium, ramă de etanșare cu kit de izolare BDX și orice rulou interior sau exterior manual, cadoul va fi de 150 lei. În cazul în care ruloul interior sau exterior este electric sau solar, noi îl recompensăm cu  50 lei extra*.

Cadoul se acordă pentru un singur rulou interior sau exterior manual din pachet.

* cei 50 de lei extra se acordă pentru un singur rulou electric sau solar din pachet.

Achiziția mai multor sisteme complete implică, în mod automat, un premiu mai mare.

Cum se intra in posesia premiilor !

Pentru a intra în posesia cadoului oferit, clientul trebuie să trimită, până la data de 15 iulie  2019, următoarele documente:

  • Cuponul campaniei completat integral;
  • Copie a facturii de achiziționare a produselor VELUX datată în intervalul 13 mai 2019 – 30 iunie 2019, în care produsele să fie enumerate separat, iar codul acestora să fie specificat;
  • Copie după buletinul de identitate sau cartea de identitate în cazul în care valoarea premiului solicitat pe o factură depășește suma de 600 lei;

Documentele pot fi trimise prin:

Produsele participante din cadrul campaniei:

  • ferestrele de mansardă Standard, model: GZL 1051, GZL 1051B, GLU 0051, GLU 0051B
  • ferestrele de mansardă Standard Plus, model: GLL 1061, GLL 1061B, GLU 0061, GLU 0061B
  • ferestrele de mansardă Premium, model: GGL, GGU, GGL INTEGRA®, GGU INTEGRA®, GGL INTEGRA® SOLAR, GGU INTEGRA® SOLAR, GPL, GPU, GGL pentru evacuarea fumului, balconul Cabrio® GDL, VFE, VFA, VFB.
  • ramele de etanșare model EDW/EDS/EDQ 2000, EDW/EDS/EDQ 0000, EDJ 2000, EDN 2000, EKW, EKS, EFW/EFS
  • produsele de izolare termică și protecție: BDX, BFX
  • rulouri interioare/exterioare, manuale/electrice/solare

pentru toate dimensiunile disponibile în broșura „Soluții VELUX pentru mansardă” valabilă din 1 martie 2019.

Nu participă la această campanie ferestrele pentru acces pe acoperiș GXL, GTL, VLT, GVK, GVT, ferestrele pentru acoperiș tip terasă CVP, CFP, CSP, CXP și nici tunelurile solare TWR, TWF, TCR, TCF.

De reținut este faptul că la această campanie nu participă roletele exterioare acționate manual, electric sau solar și nici pachetele DOP și ROZ.

Share this post on: