Rulourile VELUX fac diferenta, iar noi ti le oferim GRATUIT !

Ferestrele VELUX asigura necesarul de lumina naturala si aer proaspat in camerele de la mansarda, iar utilizarea accesoriilor potrivite va ofera un plus de confort si un climat interior mai placut.

Instalarea accesoriilor pentru ferestrele de mansarda VELUX asigura o ambianta interioara placuta, dar si avantaje din punct de vedere energetic. Astfel, utilizarea rulourilor parasolare VELUX MHL in zilele toride de vara, poate reduce temperatura in mansarda cu pana la 5 grade Celsius.

Pentru ca ne dorim sa beneficiati in camerele de la mansarda de un climat interior cat mai racoros pe timpul verii, in aceasta perioada va oferim gratuit, pentru fiecare fereastra VELUX achizitionata, un rulou parasolar VELUX MHL.

Promotia este valabila in perioada 23.10.2020 – 30.11.2020 pentru oricare din ferestrele VELUX din gama Standard Plus ( GLL 1061, GLL 1061B, GLU 0061, GLU 0061B ).

Preturile ferestrelor de mansarda VELUX ( impreuna cu ramele de etansare si kit-urile de izolare termica BDX ), sunt disponibile AICI !

Mai multe informatii despre ruloul parasolar VELUX MHL puteti gasi in urmatorul videoclip:

 

Rav Construct Company, distribuitor autorizat VELUX, comercializeaza si livreaza in toata tara ferestre de mansarda si accesorii originale VELUX. Oferta noastra de produse include: ferestre de mansarda cu doua sau cu trei foi de sticla, cu maner la partea superioara sau cu maner la partea inferioara, cu deschidere mediana sau cu dubla deschidere, cu actionare manuala sau cu telecomanda, impreuna cu o gama larga de accesorii pentru confort sporit ( rulouri impotriva luminii sau caldurii, rolete exterioare, plase impotriva insectelor, sisteme de actionare electrica, etc. ).

Pentru orice fel de detalii sau informatii suplimentare, va rugam sa vizitati site-ul nostru, canalul nostru de youtube, sau sa ne contactati

Cu stima,
Razvan Voicu
Rav Construct Company – Distribuitor autorizat VELUX

 

Share this post on: