Ferestrele de mansarda VELUX instalate fara rame de etansare nu beneficiaza de garantie, ramele de etansare avand rolul de a prelua apa si a o dirija in deplina siguranta catre streasina acoperisului.

VELUX pune la dispozitia clientilor sai rame de etanşare pentru diferite tipuri de acoperis : tigla metalica, tigla clasica, tabla cutata, tabla plana, sindrila bituminoasa, tigla solzi, etc. , si pentru diferite combinatii de ferestre ( ferestre asezate una langa alta pe verticala sau pe orizontala ).

In cazul in care nu aveti o invelitoare din cupru sau zinc, ramele de etansare vor fi realizate din tabla de aluminiu, de culoare gri, vopsite in camp electrostatic. Daca aveti o invelitoare din cupru sau zinc, atat ramele de etansare, cat si celelalte parti metalice ale ferestrei VELUX vor fi realizate din cupru sau zinc.

Ramele de etansare VELUX oferă protecţie completă dacă sunt instalate corespunzător conform indicatiilor oferite de producator.

In cazul in care nu cunoasteti tipul ramelor potrivite invelitorii dumneavoastra, va rugam sa ne contactati, astfel incat sa putem stabili care sunt produsele de care aveti nevoie. Cele mai uzuale rame de etansare sunt modelele EDW 2000 ( rama de etansare pentru montajul unei singure ferestre, la un acoperis cu o invelitoare ondulata si panta mai mare de 15 grade), si EDS 2000 (rama de etansare pentru montajul unei singure ferestre, la un acoperis cu o invelitoare plata si panta mai mare de 15 grade).

Daca instalati ferestrele de mansarda in modul individual ( intre doua ferestre de mansarda alaturate aveti o distanta de cel putin 50 de centimetri ), va recomandam sa alegeti ramele de etansare VELUX EDW2000/EDS2000 (rame de etansare care includ si kit-ul de izolare termica BDX ). Kit-ul BDX va ajuta atat din punct de vedere al utilizarii ferestrei ( prelungeste viata produsului ), cat si din punct de vedere al instalarii acesteia. Un alt motiv pentru care va sfatuim sa alegeti rama de etansare cu BDX il reprezinta garantia montajului.  Atunci cand instaleaza o fereastra de mansarda cu rama de etansare EDW2000/EDS2000, orice Montator Autorizat VELUX este obligat sa ofere cel putin 3 ani garantie pentru montajul efectuat. In cazul in care se achizitioneaza si kit-ul bariera de vapori BBX, garantia montajului poate ajunge la 5 ani .

Cand instalati ferestre de mansarda in modul combi ( ferestre de mansarda instalate in diverse combinatii pe verticala sau pe orizontala ), kit-ul de izolare termica BDX se achizitioneaza separat.

Pentru orice fel de informatii suplimentare referitoare la ramele de etansare VELUX, va rugam sa ne contactati.

Cu stima,

Razvan Voicu

Tel: 0726783263

Share this post on: