Testimoniale

Clientii si partenerii nostri si-au gasit cateva clipe pentru a scrie cateva cuvinte despre colaborarea cu noi.

Am comandat prin intermediul Rav Construct 3 ferestre VELUX. Intru-cat aveam nevoie de un produs special, acoperisul fiind din tabla de Zinc, suportul tehnic si logistic din partea lor a fost esential, ferestrele fiind comandate special in Danemarca. Sunt foarte profesionisti si ii recomand cu caldura.
Am comnadat dupa 1 an si jaluzele si rulouri impotriva caldurii, pe care le-au montat tot ei. Colaborarea cu ei este realmente placuta si as vrea sa lucram impreuna si pe viitor.
Razvan Ticulescu: Bucuresti
Am colaborat prima oara cu cei de la Rav Construct in anul 2011 cand parintii mei au cumparat o casa, careia i-am renovat acoperisul. Ei au instalat atat acoperisul din tigla metalica, panoul solar VELUX, cat si fereastra de mansarda din camera mea. In 2013 am apelat din nou la ei pentru instalarea unor rulouri si pentru serviciile de mentenanta la fereastra . Recomand cu incredere.
Lucacel Vlad Alexandru: Clinceni - Ilfov
Colaborez cu cei de la Rav Construct Company din anul 2009 pentru diverse proiecte rezidentiale. Tot la ei am apelat si pentru rezolvarea unor probleme aparute le ferestrele de mansarda instalate la locuinta mea. Am apreciat solutiile tehnice si profesionalismul de care a dat dovada intreaga echipa. Sunt convins ca vom mai colabora mult timp de acum inainte.
George Mogosanu: Bucuresti
In luna martie 2015 am colaborat cu cei de la Rav Construct Company in vederea achizitionarii a 8 ferestre VELUX. Ne-au ajutat telefonic cu informatii despre ramele de etansaresi am discutat de cateva ori vis-a-vis despre dispunnerea ferestrelor. Colaborarea a decurs fara probleme, ferestrele au ajuns la timp, asa cum s-a promis. Sunt foarte multumit atat de pretul, cat si de calitatea ferestrelor achizitionate. Recomand !
Vilmos Varga: Oradea - Bihor